Rugsėjo mėnesio veikla 2021

Spausdinti
Paskelbta: Antradienis, 19 spalio 2021

Rugsėjo 1-osios šventė
Pažiūrėk, pirma rugsėjo
Pro rudens vartus atėjo!
Spalvos kitos ir žiedai,
Ūgtelėję ir vaikai.

   Rugsėjis žengė naują žingsnį, dovanojo mums gražią ir prasmingą šventę. Tai pradžia naujo ieškojimų ir atradimų kelio, kuris moko pažinti, kurti, atrasti, suprasti... Į šventę susirinkusius vaikučius ir jų tėvelius pasveikino mokyklos direktorė Neringa Jankauskienė ir auklėtojos. Jos visai darželio bendruomenei palinkėjo darnių ir kūrybingų mokslo metų, pažinimo džiaugsmo ir sėkmės, o zuikis Puikis vaikams padovanojo muzikinių ir kitokių dovanų, linkėjo smagių dienų darželyje.
Ačiū visiems už buvimą drauge, palaikymą ir pagalbą.

Auklėtojos Valė Dženkauskienė ir Ingrida Slibinskienė

DC81 DC82

   Atkeliavęs rugsėjis į „Pelėdžiukų“ grupę atnešė naujus džiaugsmus ir rūpesčius. Pirmąją savaitę vyko susipažinimas su naujais draugais, grupės ir darželio aplinka, priemonėmis. Prisiminė bendrus ir saugaus elgesio susitarimus grupėje ir lauke, žaidė draugystės žaidimus „Pasakyk savo vardą“, „Siunčiu linkėjimą“. Pasakojo apie save, pristatė savo šeimos narius, žaidė žaidimą „Graži mūsų šeimynėlė“. Keliavo į parką, stebėjo gamtos pokyčius, matavo medžių kamienų storį, rinko gamtinę medžiagą, mokėsi tausoti gamtą. Klausėsi vėjo ir lapų skleidžiamų garsų, žaidė žaidimus su lapais ir kūrė darbelius.


DC91 DC92 DC93 DC94 DC95

   Rugsėjo mėnesį ikimokyklinio ugdymo grupės "PELĖDŽIUKAI" 5 ugdytiniai: Benas Brazaitis, Edvardas Zalagaitis, Vanesa Valantinaitė, Monika Bačinskaitė ir Rokas Pajaujis dalyvavo Panevėžio lopšelio-darželio „Žilvitis“ organizuotoje respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybinių darbų fotografijų parodoje „Emociukai“. Už plačias šypsenas, padarytas iš pačių rankomis surinktos gamtinės medžiagos, vaikučiai ir jų auklėtojos Ingrida Slibinskienė ir Valė Dženkauskienė apdovanoti padėkomis.

DC83 DC84 DC85 DC86 DC87

   Daug džiaugsmo ir teigiamų emocijų ir žinių suteikė dalyvavimas Kauno lopšelio-darželio „Daigelis“ organizuotame respublikiniame ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų kūrybiniame STEAM projekte-parodoje „Daug grybų aš miške radau“, kurio tikslas ugdyti vaikų gebėjimus domėtis ir pažinti gamtinę aplinką kūrybinėse STEAM veiklose. Auklėtojos per įvairias veiklas skatino ir mokė pažinti valgomus ir nuodingus grybus, pagal kokius požymius juos galima atskirti. Auklėtojos I. Slibinslienė, V. Dženkauskienė ir auklėtojos padėjėja Z. Šneiderienė bei vienuolika ugdytinių gavo rengėjų padėkas.

DC88 DC89 DC80 DC96

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis