Naujienos

Pirmokai bibliotekoje

Paskelbta: Trečiadienis, 01 lapkričio 2023

N14259

   Spalio 26 dieną mokyklos biblioteka sulaukė naujų skaitytojų. Kas pramokę skaityti, kas tik su didžiuliu noru pavartyti knygeles, lydimi savo klasės mokytojos Jolantos Puskunigienės ir mokytojos padėjėjos Ivetos Mičiūrinaitės pirmokėliai atskubėjo į biblioteką. Mažiesiems skaitytojams buvo paaiškinta, kur jie gali rasti jiems skirtos literatūros, kaip išsirinkti knygeles, taip pat buvo supažindinti su knygų išdavimo ir grąžinimo tvarka, taisyklėmis. Mokiniai apžiūrėjo bibliotekos patalpas, pavartė knygas ir išsirinko jiems patikusias skaitymui į namus. Pirmokai pasižadėjo gražiai elgtis su knygelėmis ir jas saugoti. Visiems įteikti skaitytojo pažymėjimai, kviečiantys lankytis bibliotekoje, primenantys, kaip reikia elgtis joje.
   Gavę dovanų po knygų skirtuką, biblioteką mokiniai paliko su gera nuotaika. Tikime, kad pirmokai, atvėrę duris į žinių šalį, neskubės jų užverti, o ir toliau aktyviai čia lankysis, semsis žinių ir išminties.

Parengė bibliotekininkė Vilija Urbšienė

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis