Naujienos

Augu kartu su knyga

Paskelbta: Antradienis, 28 vasario 2023

  N1397m Klausyti skaitomos knygos vaikams patinka, taip atsiranda jų pirmoji pažintis ir susidomėjimas knyga. Vėliau toks įprotis atneša dar daugiau naudos. Jis perauga į norą išmokti skaityti pačiam. Todėl skaityti vaikams reiktų nuo mažų dienų – per anksti tikrai nebus. Jei nuo mažens vaikai draugaus su knygomis, tai ir jų emocijų pasaulis bus turtingesnis.
   Vasario 24 d. 2 klasės mokiniai lankė mažuosius IPUG ugdytinius. Šio apsilankymo tikslas-skleisti skaitymo džiaugsmą, atverti turtingą bei žavintį rašytinio žodžio pasaulį. Tai viena iš projekto ,,Augu kartu su knyga“ veiklų. Antrokai ne tik skaitė, bet ir suvaidino Jolitos Zykutės pasaką ,,Spyglys“. Diskutavo, kodėl ši knyga patiko, aptarė jos veikėjus. Visi kartu pasidžiaugė kūrybiniu knygos pristatymu, o žaisdami patyrė daug smagių akimirkų.
   Tikimės, kad šis apsilankymas mažuosius sudomino knygų pasauliu. Kuo ankstesnė ir gražesnė bus vaiko pažintis su knyga, to didesnė tikimybė, kad ji taps ištikima drauge tolimesniame gyvenime.

Parengė 2 klasės mokytoja Rima Dambrauskienė ir
bibliotekininkė Vilija Urbšienė

 

N13970 N13971

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis