Naujienos

Mūsų mokyklos mokiniai atstovavo Lietuvą jaunųjų dviratininkų saugaus eismo varžybose Kroatijoje

Paskelbta: Šeštadienis, 01 spalio 2022

  N1360m Rugsėjo 22 dieną, jaunųjų dviratininkų komanda kartu su treneriais Neringa Jankauskiene ir Beniumi Jankevičiumi išlydėti į Zadaro miestą Kroatijoje, kuriame atstovavo Lietuvą jau 35-ąjį kartą vyksiančiame Europos eismo švietimo konkurse. Palinkėti gero starto komandai atvyko Vilkaviškio r. savivaldybės mero patarėjas Joris Juškauskas, mokyklos direktorė Sidutė Černauskienė, mokinių klasių vadovės, komandą kartu lydėjęs LAS saugaus eismo komiteto pirmininkas Gintaras Urbonas, mokinių tėvai.
   Saugaus eismo konkurse geriausiai sekėsi Serbijos jauniesiems dviratininkams, antri buvo mūsų kaimynai latviai, treti liko Čekijos autoklubo atstovai. Lietuva, kartu su Prancūzijos ir Vengrijos komandomis, užėmė 10–12 vietas. Komanda, kurią sudarė Austėja Šlekytė, Arnas Andriušaitis, Karolina Marcinkevičiūtė, Joris Augulevičius, geriausiai pasirodė saugaus važiavimo rungtyse. Jaunieji dviratininkai grįžo pasisėmę vertingos patirties, užmezgę draugystes su kitų šalių atstovais ir kupini geriausių įspūdžių.

   Dėkojame išvyką organizavusiems ir finansavusiems Lietuvos automobilinkų sąjungai ir Kauno automobilinkų klubui „Autokontaktas“, už nuotaikingą išlydėjimą ir sutikimą vaikų šeimoms, mokyklos bendruomenei už stiprų palaikymą!

 

N13600 N13601 N13602 N13603

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis