Naujienos

Pradinių klasių mokinių ekskursija „Zuikių mokykla“

Paskelbta: Pirmadienis, 30 gegužės 2022

   N1346mGegužės 25 d. 1–4 klasių mokiniai kartu su savo mokytojomis vyko į ekskursiją. Pirmiausia aplankėme vienintelį Lietuvoje ir antrą pasaulyje Sasnavoje įsikūrusį ,,Zuikių muziejų‘‘, kuriame apžiūrėjome apie 2700 įvairiausių zuikučių. Mažiausias – vos 1 centimetro, didžiausias – 3 metrų! Eksponatai į muziejų atvykę iš įvairių pasaulio kampelių. Čia pradinukams vyko ir ypatinga edukacinė programa „Zuikių mokyklos mokslai“, kurios metu vaikai ne tik linksmai leido laiką, bet ir išmoko pyrago kepimo pagrindų, sužinojo apie Sasnavos miestelio pavadinimo kilmę bei gavo Zuikienės lauktuvių.
   Baigę „Zuikių mokyklos mokslus“ mokiniai dar nevyko namo, o pasuko į VšĮ „Marijampolės futbolo centrą‘‘. Tai – viešoji įstaiga, veikianti sporto, švietimo, pramogų ir poilsio srityse, organizuojanti vaikų, jaunimo ir suaugusių sportininkų sportinį rengimą, plėtoja ir populiarina futbolą. Čia vaikams futbolo infrastruktūrą aprodė techninis direktorius Eivinas Černiauskas. O treniruotę, kurioje vaikai buvo mokomi taktinių, techninių futbolo žaidimo gudrybių, pravedė Andrius Larčenka ir Evaldas Grigaitis. Pradinukai treniruotės metu suprato, kad norint pasiekti gerų sportinių rezultatų, kaip ir moksle, labai svarbios asmeninės savybės: drąsa, pasitikėjimas savimi, lyderystė, darbas komandoje.
   Po aktyvių veiklų, parkelyje pasivaišinę picomis, laimingi ir pilni puikiausių nepamirštamų įspūdžių, grįžome namo.

Mokytoja Virginija Dukštienė

 

N13460 N13461 N13462 N13463

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis