Naujienos

Atvirų durų diena mokykloje

Paskelbta: Šeštadienis, 14 gegužės 2022

  N1342m Raktas į kūrybingumą – tai noras kažką bandyti, rizikuoti ir pažiūrėti, kas bus.“ (Shakti Gawain)
  Gegužės 6 d. mūsų mokykloje vyko atvirų durų diena „Šok į mokytojo klumpes“, kurios tikslas – suteikti galimybę tėvams stebėti savo vaiką ugdymo(si) procese, įtraukti tėvus į šio proceso organizavimą, sudarant galimybę išbandyti mokytojo profesiją.
   Neformaliojo švietimo būrelių vadovės R. Dambrauskienė, J. Puskunigienė, S. Urbaitienė, L. Urbšytė surengė mokinių darbų parodas, papuošė mokyklą susitikimui. Visų klasių mokytojos kvietė tėvelius į atviras pamokas. Džiugu, kad šiais metais atsirado keletas drąsių, išradingų tėvelių, kurie patys norėjo pabandyti pravesti pamoką – pasimatuoti mokytojo klumpes. Mamos D. Andriušaitienė ir D. Mačiunskienė technologijų pamokose kepė skruzdėlyną. Joms pasimainydami talkino ne tik visi pradinių klasių mokiniai, vadovaujami mokytojos J. Puskunigienės, bet ir kitos užsiėmimus stebėjusios mamos. Ši veikla, mokytojų R. Klimavičienės ir R. Dambrauskienės vestų integruotų pamokų „Skruzdėlynas“ tęsinys. Rezultatas – iškepti du skruzdėlynai – džiugino susirinkusiuosius atvirų durų dienos veiklų aptarimo prie arbatos puodelio metu. Visi mokytojai ir pagalbos mokiniui specialistai laukė mokinių tėvelių kabinetuose individualiems pokalbiams apie vaiko ugdymo (si) rezultatus, galimybes ir kt.
   Nieko nėra geriau už tikslingą, nuoširdų norą ir siekį bendrauti ir bendradarbiauti visai mokyklos bendruomenei, sprendžiant įvairias ugdymo(si) problemas.

Vyresnioji pradinių klasių mokytoja Jolanta Puskunigienė

 

N13420 N13421 N13422 N13423 N13424 N13425

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis