Naujienos

Kelionė į nuostabią knygų šalį 2021

Paskelbta: Ketvirtadienis, 28 spalio 2021

   N1296mSpalio 27 dieną 1 klasės mokiniai su mokytoja Rima Dambrauskiene lankėsi bibliotekoje ir tapo pilnateisiais skaitytojais. Bet apie viską iš pradžių..
   Pirmiausiai pirmokai pavirto detektyvais, nes I aukšto fojė turėjo surasti dešimt pasislėpusių raidžių. Tik tada, kai iš raidžių sudėliojo žodį BIBLIOTEKA, toliau galėjo leistis į kelionę – susipažinti su mokyklos biblioteka. O ten jų laukė 2 klasės mokinės: Smiltė pavirtusi Lape ir Domantė - Pelyte iš knygutės ,,Piplioteka??? Lapė bibliotekoje“. Jos pirmokams papasakojo kaip reikia elgtis bibliotekoje: netriukšmauti, padėti knygeles į vietą, vienu metu pasiskolinti ne daugiau kaip penkias knygas. Visi suprato, kad knygutes reikia saugoti ir grąžinti tokias pat tvarkingas, kokias buvome pasiskolinę. O jeigu jos ,,suserga“- būtinai reikia ,,pagydyti“. O kad nepamirštų taisyklių, Pelytė visiems įteikė pirmokų pasižadėjimus, o Lapė padovanojo kiekvienam po knygų skirtuką.
   Savarankiškai išsirinkę sau patinkančių knygelių ir parsinešę į namus, vieni pažadėjo jas patys perskaityti, o kitiems – paskaitys tėveliai. Juk Pelytė iš knygos ,,Piplioteka??? Lapė bibliotekoje“ sakė: skaityti reikia, kad sužinotum daug naujų dalykų ir kad kiltų kitokių minčių.

Parengė bibliotekininkė Vilija Urbšienė
ir 1 klasės mokytoja Rima Dambrauskienė

 N12960 N12961 N12962 N12963

 

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis