Naujienos

Kasdienybė kitomis spalvomis

Paskelbta: Trečiadienis, 31 kovo 2021

  N1266m Kovo 31 dieną 1, 3 ir 4 klasių mokiniams nuotoliniu būdu vyko neįprastos Sveikos gyvensenos skatinimo projekto "Nuspalvinti kasdienybę kitomis spalvomis" veiklos. Užsiėmimus vedė sveikatos priežiūros specialistės Aušra, Danguolė ir Eglė. Pirmoje veikloje „Kvėpuok ramiai – sveikai“ mokiniai susipažino su kvėpavimo būdais, visus juos praktiškai išbandė. Labiausiai patiko rąžymasis su žiovuliu, kuris, kaip vaikai sužinojo, netgi padeda susikaupti. Antroje veikloje – „Išgelbėk draugą“ mokiniams suprantamai ir paprastai buvo paaiškinta, kaip suteikti pirmąją pagalbą nekvėpuojančiam žmogui, užspringus, nusideginus, „sulūžus kauliukams“, įkandus erkei, kraujuojant iš nosies, patekus svetimkūniams į akį, nosį ar ausį. Tarp kiekvienos veiklos vyko aktyvios pertraukėlės. Mokiniai atliko akių mankštos pratimus ir įvairias fizines užduotis.
   Renginį užbaigė linksmoji viktorina „Sveiki ir smalsūs“. Po jos pradinukai aktyviai ir linksmai dalinosi įspūdžiais, kuriuos patyrė per dvi aktyvių veiklų valandas.

Pradinių klasių mokytojos Rima Dambrauskienė, Renata Klimavičienė, Virginija Dukštienė

 

N12661 N12662 N12663

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis