Naujienos

ANGLŲ KALBOS BŪRELIO VEIKLOS ŽIEMOS FONE

Paskelbta: Trečiadienis, 03 kovo 2021

   N1258mPopamokinė veikla nuotolinio mokymo(si) metu – tai puikus būdas mokinių kūrybingumui ugdyti. Tuo net neabejoji, kai peržvelgi mokinių atliktus darbus anglų kalbos būrelyje.
   Tad, ką mokiniai nuveikė? O jie nuoširdžiai džiaugėsi žiema. Pirmomis baltomis dienomis mokiniai lipdė ką panorėję iš sniego ir tai iliustravo pasirinktu eilėraščiu anglų kalba. Įsismaginus žiemai mažai kas nori sėdėti kambaryje. Kojos pačios veda kieman. O ten – nemokamas sporto klubas. “My Winter Sport Club“ veikla tikriausiai buvo pati smagiausia mokiniams. Jie aktyviai sportavo ritindami sniego senius, su rogutėmis ar snieglentėmis leisdamiesi nuo kalnų ar smagiai ritinėjosi sniege eidami imtynių su savo augintiniais. Kadangi ši žiemužė leido ne tik gausiu sniegu pasidžiaugti, bet ir nemenkas šaltukas skruostus kandžiojo, visi ieškojom šilumos. Į klausimą “What warms us in winter?“ („Kas mus šildo žiemą?“) mokiniai atsakė labai įvairiai. Vienus labiausiai šildo mylimo augintinio draugija, kitus – gera knyga ir karštos arbatos ar kakavos puodelis.
   Visas savo veiklas mokiniai fotografavo, dalinosi nuotraukomis ir jas komentavo anglų kalba. Taip praktiškai pritaikė savo žinias ( ne tik anglų kalbos, manau), mokėsi iš savo klaidų ir kaupė patirtį.
   Kiekvieną kartą yra smagu sulaukti mokinių darbų. O jie tikrai geba nustebinti.

Anglų kalbos būrelio vadovė Vida Senkuvienė

 

N12580 N12581 N12582 N12583 N12584

Pridėti komentarą


Saugos kodas
Atnaujinti

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis