Vairuotojų ir keliautojų diena Keturvalakiuose

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 26 rugsėjo 2019

   Dienos apibendrinimas vyko jau už mokyklos ribų – prie autobusų stotelės. Atėjusius pasitiko Lapiukas, šuniukas Amsius ir Katinas, kurie daug džiaugsmo suteikė ne tik mažiesiems. Buvo pristatytas Lietuvos automobilių direkcijos organizuoto konkurso ,,Saugus eismas keliuose" nugalėtojų – buvusios 10 klasės mokinės Justės Matulionytės ir 7 klasės mokinės Dovilės Bendaravičiūtės piešinys, perpieštas ant autobusų sustojimo vietoje esančio paviljono-stotelės sienų. Mokines ruošė vyresnioji dailės ir technologijų mokytoja Laura Urbšytė, kuri ir prižiūrėjo, kaip idėją įgyvendino 7 klasės mokiniai: Dovilė Bendaravičiūtė, Ugnė Liutkevičiūtė, Augustė Vakarinaitė, Evelina Paulauskaitė, Dominykas Vaitkevičius, Martynas Markevičius, Darija Gražulytė. Prie idėjos įgyvendinimo prisidėjo ir kultūros renginių organizatorė Neringa Jankauskienė. Šiais metais Lietuvoje šešios autobusų stotelės pasipuošė mokinių sukurtais piešiniais – jų tarpe ir mes. Taip siekiama atkreipti eismo dalyvių dėmesį į saugaus eismo svarbą, skatinant keliuose ir gatvėse elgtis atsakingai, gerbti vieniems kitus.
Perkirpę simbolinę sutobusų stotelės atidarymo juostą, pasidžiaugę savo nuveiktais darbais ir gavę gausybę dovanų kas ratuoti, kas pėsčiomis, saugiai sugrįžome namo.
   Už pagalbą dėkojame Keturvalakių miestelio seniūnui Gintautui Urbšiui.

Parengė 4 klasės vyresnioji mokytoja Renata Klimavičienė ir vyresnioji dailės ir technologijų mokytoja Laura Urbšytė

N11440 N11441 N11442

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis