Straipsniai

BAIKERIAI MOKYKLOJE ?!

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 06 birželio 2013

    Svečiai suorganizavo tris originalias rungtis - važiavimą dviračiu, kurį labai sunku valdyti, nes sukant į kairę dviratis „supranta“, kad reikia vežti į dešinę. Toliausiai, net 9 pėdas, nuvažiavo Tautvydas Žiemys; 1 pėda mažiau - Deividas Liubinskas,o III vietą laimėjo Neringa Bendaravičiūtė (7,5 pėdos). Kita rungtis buvo padangos metimas ant strypo. Pavyzdį parodė mokyklos direktorė, užmesdama 2 padangas iš trijų, todėl mokinukams buvo kur stengtis. Paskutinė rungtis buvo tokia, kad galėjai iš karto pasiimti prizą –metsti batą į limonado butelį, jei pataikei – jis tavo. Prizais vaikai buvo patenkinti, nes karštą dieną gaivinantys gėrimai buvo pats tas.  Didžiausias prizas visiems – tiek vaikams, tiek mokytojams, tiek ir kitiems mokyklos darbuotojams – visi turėjo galimybę pasivažinėti su baikeriais. Turėjome galimybę važiuoti įvairiais motociklais (pasirinkimas didžiulis – net 15 motociklų).

   Laimingi, pilni emocijų, kilome į mokyklos fojė, kur svečiai papasakojo ir rodė nuotraukas iš savo gyvenimo: renginių, įvairių judėjimų, susitikimų su kitais baikerių klubais.

   Turbūt daug kam baikeriai mokykloje atrodo paradoksalus derinys. Ypač tiems, kurie bent kiek žino šios žmonių grupės atsiradimo istoriją. O ir jų apranga,  mėgstamas greitis, įvairi atributika su ženklais lyg ir nėra pavyzdys mokiniui. Bet mūsų mokykloje apsilankę baikeriai paneigė nusistovėjusius stereotipus. Jie yra bendraujantys, mėgstantys jaunų žmonių draugiją ir mokantys šauniai leisti laiką. Ačiū jiems už tokią šaunią dieną, kurią prisiminsime ilgai.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Renata Sakalauskienė

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis