Kalėdinė šventė ikimokyklinio ugdymo grupėje ,,Nykštukų šalyje"

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 19 gruodžio 2019

   Kalėdiniais vaikų susibūrimais ir pasiruošimais paprastai pasipuošia visas gruodis. Šią ypatingą šventę taip norisi smagiai pažymėti sau brangiausiame kolektyve, draugų apsuptyje, su šeimos nariais. Telieka tik pasidžiaugti, kad vaikų pramogų įvairovė tokia didelė ir plati, kad kalėdines vaikų šventes, norėdami, kaskart galime švęsti vis kitaip. Gruodžio 19 dieną ikimokyklinio ugdymo grupės vaikai, jų šeimos nariai, centro darbuotojai, pasipuošę rinkosi į nepaprastą kalėdinį renginį ,,Nykštukų šalyje".
   Pirmojoje dalyje galėjome pasidžiaugti Nykštukų pasaka - prisistatymu, kurioje vyresnieji ir drąsiausieji parodė paruoštą programėlę. Antrojoje dalyje visi Nykštukai keliavo į edukacinį užsiėmimą, kuriame pasigamino po labai gražų kalėdinį žaisliuką savo eglutei, taip atskleisdami savo kūrybiškumą. Trečiojoje dalyje visi, pasitikę Kalėdų senelį su Nykštuke, šoko ir žaidė, dainavo ir atsakinėjo į Kalėdų senelio bei Nykštukės klausimus, deklamavo ir sulaukė dovanų iš stebuklingo Kalėdų senelio maišo.
   Neliko nei vieno abejingo. Visi aktyviai dalyvę šventėje, pakiliai išgyveno šventės paslaptingumą, susitikimą su Kalėdų seneliu, dvasinę bendrystę. Šventę užbaigėme bendromis vaišėmis ir renginio apibendrinimu.
   Už eglės parūpinimą, gerą nuotaiką, draugišką pagalbą, nuoširdumą, pozityvų bendravimą ir bendradarbiavimą labai dėkojame bibliotekininkei Neringai Jankauskienei, visiems centro darbuotojams, o ypač visiems vaikučių tėveliams.

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Ingrida Slibinskienė

UDCN1380 UDCN1381 UDCN1382 UDCN1383

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis