Rugsėjo mėnuo UDC

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 16 lapkričio 2018

   Koks žavus yra ruduo!
   Koks gražus gali būti ruduo, sugėręs praėjusios vasaros šviesą ir šilumą.

   Toks ryškus, gyvastingas, džiuginantis spalvomis ir brandos pilnatve... o kartu ir džiuginantis rezultatais. Keletas įvairaus amžiaus Karklinių bibliotekos skaitytojų dalyvavo visuotinėje skaitymo akcijoje ,,Skaitymo iššūkis", pritraukiančioje skaitytojus vasarą turiningai praleisti laiką su knyga bei išmėginti laimę loterijoje. Mūsų filialo skaitytojai Virginijai Povilaitienei iššūkis buvo sėkmingas. Ji nugalėjo savo amžiaus skaitytojų kategorijoje ir laimėjo vertingus prizus.
   Tradiciškai tęsėme pažintį su pasauliu... Šį kartą apie Kinija. Kaip įgyvendinti savo svajonę gyventi Kinijoje atskleidė Brigita Sandaitė. Girdėjome daug įdomių faktų apie šią tolimą šalį, apie gyvenimą be telefono ir televizoriaus, kinų vaikų auklėjimo ypatumus ir daug nuotykių apie Brigitos gyvenimą Kinijoje.
   Edukacija ,,Piešimas ant akmenų“ garantavo smagų vakarą, leido atsipalaiduoti, išlaisvino kūrybingumą. Tai tarsi savotiška mankšta mūsų vaizduotei. Užsiėmimą vedė, patarimais ir idėjomis dalinosi kūrėja, pedagogė ir nuostabus žmogus Rasa Kazlauskienė.

UDCN1160 UDCN1161 UDCN1162

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis