Straipsniai

Kultūrinė, pažintinė diena ,,Keliauju po Šiaulius“

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 15 birželio 2018

   Visiems labai patiko Dviračių muziejus, kuriame susipažino su dviračių raida ir gamyba Lietuvoje, didžiosiomis lietuvių kelionėmis dviračiais ir neįprastos konstrukcijos dviračiu – velomobiliu. Sužinojo apie dviračio konstrukciją ir saugų važiavimą. Buvo įdomu sužinoti apie garsiausius lietuvių keliautojus dviračiais, jų gyvenimus, veiklą. O smagiausia visiems buvo patiems išbandyti įvairių konstrukcijų dviračius.
   Įdomiai ir linksmai praleidome laiką pramogų prekybos centre ,,Saulės mieste“: pramogavome ,,Vaikystės mieste“, ant stogo įrengtoje ,,Saulės terasoje“, kurioje smagios ir įdomios veiklos galėjo rasti kiekvienas.
   Aplankėme vieną iš labiausiai piligrimų lankomų vietų – garsųjį Kryžių kalną. Jo reikšmingumas ypatingai išaugo Atgimimo metais. Tai Katalikų Bažnyčios tikėjimo paminklas, saugantis nesuskaičiuojamą galybę kryželių – vilties ir tikėjimo simbolius. Kryželius paliko ir daugelis iš mūsų...
   Besidairant ir draugaujant, su gera nuotaika, kelionė neprailgo. Diena buvo kupina puikių įspūdžių – tikrai verta aplankyti Šiaulius!
Parengė mokinių tarybos vadovė Laura Urbšytė

N10150 N10151N10152 N10153

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis