Straipsniai

Kalėdinis talentų šou „Neatrasti talentai“

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 22 gruodžio 2017

   Leonardo piešiniai, nuoširdus bei nuotaikingas šeštokų ir jų auklėtojos Rūtos kalėdinių dainų atlikimas komisijos buvo nominuoti kaip nuoširdžiausias pasirodymas. Devintokai nustebino jaukia žiemiška apranga ir itin profesionaliu bei judriu Sonatos šokiu. Jie buvo apdovanoti už originalumą.
   Aštuntos klasės mokiniai nustebino vieningumu – jų kalėdinė daina skambėjo pakankamai darniai ir baigėsi nuotaikingu konfeti. Turbūt už vieningiausią pasirodymą dėkoti galima ir jų vadovei Vidai, taip šauniai subūrusiai klasę bendram darbui.
   Už kūrybiškumą nominacija atiteko septintokams. Jų originalus Sel‘o ir Jazzu pasirodymas išjudino publiką. O renginį užbaigė jauniausios dalyvės – Ugnė ir Austėja. Su jomis kartu dainavo ir plojo visa publika. Galbūt dėl to komisija jų pasirodymą nominavo kaip nuotaikingiausią.
   Pasaulyje nemažai žmonių, mokančių įžvelgti paslėptus talentus kitame žmoguje ir su meile padedančių juos puoselėti, iškelti į šviesą. Bet pasitaiko ir tokių, kurie praeina pro šalį ir kitą palieka skendėti tamsoje. Nebūkite tie, kurie užgesina talentus. Ir nebijokite jais dalintis su kitais.
   Gražių, jaukių, baltų ir šalvenančių Kalėdų bei Naujųjų metų!
Renginio organizatorė
Regina Gintautaitė-Aželskienė

 N6701 N6702 N6703

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis