Straipsniai

Europos kalbų diena su ERASMUS+

Spausdinti
Paskelbta: Trečiadienis, 27 rugsėjo 2017

   Po visų praktinių veiklų mokinių laukė dar viena užduotis. Kiekviena klasė apžvelgė visų 3 metų veiklas įgyvendinant Erasmus+ projektą. Vieni tai išsakė eilėmis, kiti suvaidino trumpą epizodą, kuris visus įtikino, jog per trejus metus jie ,,sužinojo, pažino, kalbėjo, keliavo, pramogavo, šėlo, nugalėjo, pamatė, suprato ir suvokė, jog yra neatsiejama gamtos dalis". Visų klasių mokiniai sukūrė ir pristatė spalvingus plakatus, kuriuose sudėjo svarbiausias metų akimirkas, įsimintiniausias veiklas.
   Tokia kupina veiklų ir šurmulio diena mokiniams ir mokytojams labai patiko. Visi surado sau mielą užsiėmimą, pasisėmė kitokios patirties. Ir vis pasigirsdavo klausimas: „O kada dar bus tokia diena?“ Nors ši diena ir buvo visų jau pasibaigusio projekto veiklų pristatymas, tačiau manome, jog tai tik simbolinė projekto pabaiga. Tikimės, jog mokytojai, organizuodami įvairius užsiėmimus nepamirš, o gal tiksliau, nepajėgs atsiriboti nuo miško, gamtos. Esame JOS vaikai. JI yra tikroji mūsų įkvėpėja.

Renginio organizatorė vyresnioji anglų kalbos mokytoja Vida Senkuvinė

N6431 N6432 N6433 N6434 N6435 N6438 

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis