Straipsniai

Kalėdinis renginys ,,Kitaip apie save‘‘

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 23 gruodžio 2016

   Vėliau kiekviena klasė kvietė laiką leisti linksmai ir aktyviai – visiems kartu pažaisti, pabendrauti. Visą renginio eigą stebėjo garbinga komisija, kuri vertino ir už aktyvumą bei išradingumą klasėms skyrė balus. Taigi įdomiausio pasirodymo nominacijoje nugalėjo 5 klasės mokiniai, vieningiausio kolektyvo prizas atiteko 6-okams. Patį linksmiausią žaidimą suorganizavo 7 klasės mokiniai, o „Eko” modeliu tapo 9 klasės mokinių kurtas rūbas iš antrinių žaliavų. Paguodos prizai atiteko 8 ir 10 klasės mokiniams, kurie nuo prizinių vietų atsiliko vos keliais taškais.
   Po tokio pasirodymo Kalėdų senelis buvo labai linksmas, laimingas, pailsėjęs ir žinoma, labai norėjo grįžti į dirbtuvėles, kuriose ir toliau kurs džiaugsmą vaikams. Senelis suprato, kad darbas žmogui yra labai svarbus ir reikalingas, o džiaugsmas, kurį patiria vaikai sulaukę jo dovanos yra didžiausia dovana jam.

Parengė vyresnioji socialinė pedagogė Rūta Pranaitienė ir
Mokinių tarybos vadovė Laura Urbšytė

N5781 N5781 N5781 

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis