Straipsniai

Pasidalinti su žmogaus nuskriaustais

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 09 gruodžio 2016

   Apsilankymo metu gyvūnų globos namuose buvo 40 šunų bei 1 katė. Pasak gyvūnus prižiūrinčio darbuotojo, šiuo metų laiku kačių mažiau, mat jos reikalingos žmonėms kovojant su graužikais.

   Čia pamatėme įvairaus amžiaus, skirtingų veislių, dydžio šunų. Seniausias „gyventojas“ šiuose namuose gyvena jau metus. Kai kurie šunys šiuose namuose neužsibūna – jie greitai suranda naują šeimininką, kuris suteikia gyvūnui ne tik naujus namus, maistą, bet grąžina pasitikėjimą žmogumi. Tą galime padaryti kiekvienas iš mūsų. Jei norime įsigyti šunį ar katę, galime apsilankyti gyvūnų globos namuose „Mindraja“ ir išsirinkti.

   Apžiūrėję gyvūnų globos teritoriją, pakalbinę kiekvieną jos „gyventoją“ – žmogaus paliktą šunelį, buvome sujaudinti žmonių, kurie gali išmesti, atsisakyti augintinio, buvusio jų šeimos nariu, nejautrumu, neatsakingu elgesiu.

   Pas šiuos žmogaus nuskriaustus gyvūnus važiavome ne tuščiomis, o su dovanomis – tai yra mokykloje organizuotos akcijos „Pasidalink“ (organizatorė socialinė pedagogė R. Pranaitienė) metu surinktu maistu šunims ir katėms. Nuoširdžiai dėkojame nelikusiems abejingais ir pasidalinusiems.

Parengė 6 klasės mokiniai ir jų klasės vadovė A. Biskienė

   

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis