Straipsniai

Futbolo šventė ,,Mano profesija (3)”

Spausdinti
Paskelbta: Antradienis, 15 lapkričio 2016

    Sužaidus rungtynes pogrupiuose paaiškėjo, kad šventės nugalėtojais tapo Vilkaviškio rajono Bartninkų Jono Basanavičiaus mokyklos-daugiafunkcio centro komanda, antros vietos prizai atiteko Marijampolės VšĮ „Sveikatingumo idėjos“ komandai, trečiąją vietą užėmė Kauno r. Kačerginės daugiafunkcio centro komanda. Komandos prizininkės apdovanotos MAFF įsteigtomis taurėmis ir medaliais.

   Geriausios komandų žaidėjos apdovanotos judėjimo „Moterys už futbolą“ įsteigtais marškinėliais. Taigi asmeninius prizus gavo Vida Senkuvienė ir Aušra Biskienė iš Vilkaviškio r. Keturvalakių mokyklos-daugiafunkcio centro komandos, Rasa Akucevičiūtė iš Vilkaviškio r. Bartninkų Jono Basanavičiaus mokyklos-daugiafunkcio centro komandos, Žydrūnė Petrauskienė, atstovavusi Kauno r. Kačerginės daugiafunkcio centro-seniūnijos komandai, Rūta Kazlienė ir Inga Juškauskaitė iš Marijampolės VšĮ „Sveikatingumo idėjos“ komandos,  Lidija Stonkienė iš Marijampolės UAB laboratorija „Antėja“ komandos, Loreta Štrimaitienė iš laikraščio „Santaka“ komandos,  Žydrūnė Čekanavičienė ir Rasa Stumbrienė iš Vilkaviškio visuomenės sveikatos biuro komandos, Ingrida Kromelienė ir Ingrida Sabeckienė,Vilkaviškio r. Alvito pagrindinės mokyklos komanda.

   Rezultatyviausia žaidėja, įmušusi 5 įvarčius, tapo Rasa Akucevičiūtė (Bartninkų komanda), o geriausiomis šventės žaidėjomis išrinktos Aušra Skamarakienė („Antėja“ komanda) ir Sandra Marcinkevičiūtė (VšĮ „Sveikatingumo idėjos“ komanda). Geriausiu žaidėju pripažintas Kastytis Azukas. Jiems įteikti „STIHL“ futbolo akademijos marškinėliai, judėjimo „Moterys už futbolą“ ir Lietuvos masinio futbolo asociacijos prizai..

   Garbingiausio žaidėjo prizai atiteko Egidijui Eidukaičiui ir Mantui Raulynaičiui.

   Dalyvių sveikata rūpinosi Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro priežiūros specialistė Žydrūnė Čekanavičienė.   

   Renginį organizavo Marijampolės futbolo centro treneris ir Kauno r. Kačerginės daugiafunkcio centro sporto veiklos ir sveikatos organizatorius Martynas Karpavičius kartu su Vilkaviškio rajono Keturvalakių mokyklos-daugiafunkcio centro kūno kultūros mokytoju Povilu Melnyku.

   Renginio rėmėjai – „STIHL“ futbolo akademija, VšĮ „Sveikatingumo idėjos“, Marijampolės apskrities futbolo federacija.

   Renginio draugai – Lietuvos masinio futbolo asociacija ir judėjimas „Moterys už futbolą“. 

       

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis