Straipsniai

Mokykla be patyčių!

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 18 kovo 2016

 

   Mokyklos psichologė Lijana Vaitkūnienė su priešmokyklinės grupės, 1-4 ir 6 klasių mokiniais kalbėjo apie draugystę. Vaikai mokėsi draugauti, padėti draugui ir bendraklasiui, nesišaipyti kai kitam nesiseka. Taip pat mokėsi paprašyti pagalbos kai jos reikia, prisiminė kas gali mokykloje padėti. Vyresnėse klasėse klasių vadovai, socialinė pedagogė Rūta Pranaitienė su mokiniais diskutavo, žiūrėjo vaizdo įrašus, žaidė, kūrė plakatus apie gyvenimą be patyčių.

    Tikybos pamokose kunigas Rytis Baltrušaitis su 6, 8 ir 9 klasių mokiniais žiūrėjo filmą "Amerikos Jėzaus vaikai" iš filmų ciklo "Visi nepastebėti vaikai". Po filmo  kalbėjosi apie ten matytą mergaitę iš kurios klasės draugai tyčiojosi dėl to, kad jos tėvai yra narkomanai ir serga AIDS. Pastebėta, kad  kartais vaikai patyčias gali patirti ne dėl savo kaltės, bet dėl savo tėvų ar kitų artimųjų elgesio.

   5 klasės mokinės kartu su muzikos mokytoja Irma Žebrauskiene savo mintis apie patyčias išreiškė daina, kuria kreipėsi į suaugusiuosius.

   Dėkojame visiems prisidėjusiems prie akcijos.

Mokinių taryba

Vyresnioji socialinė pedagogė Rūta Pranaitienė

 

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis