Straipsniai

Antrasis Erasmus+ projekto koordinatorių susitikimas Madride (Ispanija)

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 15 gegužės 2015

    Gegužės 8-13 dienomis Madrido Francisco Arranz mokykloje vyko antrasis projekto koordinatorių susitikimas, į kurį vyko koordinatorė Jurgita Eidukoniene ir mokytoja Raimonda Marčiulaitienė. Madride mus netikėtai pasitiko +35C laipsnių karštis, kuris lydėjo visą viešnagės laiką. Ne mažiau šiltai pasijutome ir mokykloje: buvome iškilmingai sutikti mokinių ir mokytojų, išvydome žavingą mokinių pasirodymą-koncertą, o visų neblėstančios šypsenos veiduose ir nuoširdus bendravimas suteikė jaukumo jausmą svečioje šalyje. Madrido Francisco Arranz mokyklos koordinatorė Irene Lecumberri su mokyklos mokytojais lydėjo mus ir supažindino su įžymiomis sostinės vietomis, vykome į kalnus, esančius šalia Madrido, taip pat aplankėme Eskorialio rūmus bei botanikos parką. Stebėjome gamtą ir kraštovaizdį bei medžių ir augalų įvairovę. Koordinatorių susitikime aptarėme įgyvendintas ir būsimas veiklas susijusias su projekto tema, dalinomės idėjomis, derinome kitų susitikimų datas.

   Projekto intensyvumas neleidžia ilgai mėgautis kelionių įspūdžiais, nes gegužės 25 dieną laukiame atvykstant Madrido mokyklos mokinių ir mokytojų komandos. Tikimės juos pasitikti švelnia lietuviška šiluma ir smagiomis bei įdomiomis veiklomis Lietuvoje bei mūsų mokykloje.

Projekto koordinatorė Jurgita Eidukonienė

   

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis