Straipsniai

Seminaras mokytojams ir tėvams

Spausdinti
Paskelbta: Antradienis, 17 vasario 2015

    Seminaro metu psichologė analizavo įvairias gyvenimiškas situacijas, kuriose mokytojai atpažino save ar savo kolegas. Ji teigė, kad suaugusiems reikia patiems imtis atsakomybės būtinuose pokyčiuose. Pasaulis keičiasi tada, kai keičiasi pats žmogus. Norint rasti ir palaikyti artimą dialogą tarp mokytojo ir mokinių, reikia kalbėtis ta pačia kalba, atrasti kelią, kaip sudominti mokinius nuobodžiu mokomuoju dalyku.

   Antroji seminaro dalis buvo skirta tėvams. Susirinko tėvai, kuriuos sudomino mokyklos iniciatyva organizuotas susitikimas su psichologe. Ji teigė, jog norint išauklėti pareigingą, atsakingą, darbštų, mandagų, sąžiningą, mylintį, sveiką vaiką, pirmiausia reikia su juo bendrauti, tiesiog kalbėti, domėtis jo pomėgiais, sėkmėmis ir nelaimėmis. Svarbiausias vaikui pavyzdys - tėvų pavyzdys. Kaip elgiamės mes, tėvai, taip elgsis ir mūsų vaikai. 

Parengė vyresnioji lietuvių kalbos mokytoja Aušra Biskienė

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis