Straipsniai

„Fizinis aktyvumas – sveikatos šaltinis“

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 23 gegužės 2013

 

   Projektas prasidėjo futbolo varžybomis „Pavasaris su futbolu“. Jose dalyvavo šeimos, įsitraukė ir aplinkines rajono mokyklos. Pagrindinis šios šventės akcentas buvo šeimų rungtynės su „milžinišku“ futbolo kamuoliu, kurį atvežė Lietuvos futbolo federacijos atstovas Ignas Marcinkevičius. Jo dėka dalyviams buvo suteikta galimybė pasidžiaugti nauja atrakcija, o mokyklos bendruomenei - stebėti Europos vaikinų iki 19 metų finalinį etapą Marijampolėje.

   Tik prasidėjus naujiems mokslo metams, mokiniai turėjo progą pasitikrinti biologijos bei kūno kultūros žinias viktorinoje „Sveika gyvensena ir fizinis aktyvumas“. Aktyviausi ir sumaniausi buvo mokytojos Virginijos Tabarienės auklėtiniai, aštuntokai: Justė Tamošaitytė, Valdas Dembinskas, Domas Sakalauskas, Laura Laskytė ir Greta Galeckaitė. Po savaitės vyresnių klasių mokiniai dalyvaus diskusijoje „Vaikų ir jaunimo sveika gyvensena“ .

   Projektą vykdo ir renginius organizuoja mokyklos socialinis pedagogas Martynas Karpavičius.

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis