Straipsniai

7 klasės ekskursija į Vilnių

Spausdinti
Paskelbta: Ketvirtadienis, 10 spalio 2013

    Į planetariumą nuvažiavome truputį per anksti, todėl turėjome laiko apsižvalgyti. Planetariumo sienos buvo papuoštos labai gražiais vaikų piešiniais, tarp kurių radome atsiųstus ir iš Marijampolės. Taip pat buvo įvairių plakatų (mėnulio fazių, paukščių tako), neįprastų nuotraukų paroda, kur kitaip nufotografuotos snaigės, vandens lašeliai, kiti kasdienybėje nepastebimi reiškiniai.

    Atėjus mūsų laikui, ėjome žiūrėti filmą. Kupolo formos Žvaigždžių salėje unikalia projekcine aparatūra buvo rodomas filmas apie įvairiose Žemės vietose stebimas žvaigždes, Saulę, Mėnulį, planetas, Paukščių taką, meteorus, kometas, Zodiako žvaigždynus... Tikrai buvo be galo įdomu!

   Vakare sugūžėjome į Spaudos rūmuose įsikūrusį „Keistuolių teatrą“. Nors patalpos, kuriose įsikūręs teatras, senos, nelabai gražios, bet spektaklis „Brėmeno muzikantai“ neįtikėtinai nuostabus. Galėjome ir pasijuokti, ir rimtai pamąstyti. Kol laukėme spektaklio pradžios, kai kurių vaikų elgesys, klasės Auklėtoją truputį neramino, bet kai prasidėjo spektaklis, nė vienas vaikas nei triukšmavo, nei išdykavo. Buvo taip įdomu, kad keli mūsiškių net išsižioję žiūrėjo.

    Ši ekskursija mokiniams labai patiko. Ir nekantriai laukiam kitos ekskursijos!

Sandra Nemuraitė ir Paulina Ragažinskaitė  


 

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis