Straipsniai

Atvirų durų savaitė 2013

Spausdinti
Paskelbta: Penktadienis, 19 balandžio 2013

      Jau tradiciškai šią savaitę integruojamos pamokos  7 klasės mokiniams, tačiau  šiais metais septintokams mokytojai suorganizavo tik 2 tokias pamokas... (Gal dėl to, kad mokytojams buvo sunkiau surasti dalykų integraciją Donelaičio „Metuose“?).  Integruotų pamokų metu  buvo ugdomas pažinimas, komunikavimas, iniciatyvumas, kūrybiškumas. Integruotos savaitės tema “Kristijonas Donelaitis”, pasirinkta todėl, kad septintokai dalyvauja projekte “Donelaičio Lietuva”.

    Ketvirtadienį nuo 15 iki 18 valandos buvo galimybė susitikti su dalykų mokytojais ir individualiai pasikalbėti apie mokinių mokymosi sėkmes ir nesėkmes.

    Penktadienį po pamokų prie kavos puodelio atvirų durų savaitę  vainikavo septintokų integruotų pamokų apžvalga mokinių akimis. Vykdyto projekto „Profesijos aplink mus“ pristatymas, kurį iniciavo mokyklos ugdymo karjerai koordinatorė Lina Puskunigienė.

    Nuoširdžiai dėkojame tėveliams, kurie rado laiko ir noro apsilankyti mokyklos veikloje ir prie kavos puodelio.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Renata Sakalauskienė

 

 

 

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis