Straipsniai

Sportininkas ir knyga

Spausdinti
Paskelbta: Antradienis, 20 lapkričio 2018

   Paklausus, ką veikia laisvalaikiu sportininkai, visi kaip susitarę tvirtina, kad beveik neturintys laisvo laiko. O koks sportininko santykis su knyga, ar turi jie laiko skaityti? Norėdami tai išsiaiškinti, aštuntos klasės mokiniai spalio mėnesį per kūno kultūros pamokas vykdė projektą ,,Sportininkas ir knyga“. Aštuntokai domėjosi trimis mūsų mokykloje besimokiusiais sportininkais profesionalais: Sidnėjaus olimpiete disko metike Renata Gustaityte, futbolininku Andriumi Urbšiu, laisvųjų imtynių treneriu Jonu Jurkynu. Mokiniai apie šiuos žmones įvairiais būdais rinko informaciją: rašė žinutes, kalbino asmeniškai, ieškojo informacijos internete, bei paruošė pristatymus. Visi sportininkai mielai dalinosi savo patirtimis.
   Lapkričio 20 dieną bibliotekoje mokiniai pristatė savo darbus ir padarė išvadą, kad sportas ne tik ugdo tvirtą charakterį, reikalauja daug darbo, bet ir suteikia džiaugsmingų akimirkų bei galimybę pakeliauti.
   Kalbinti sportininkai teigė, kad skaitė ir skaito knygas sporto, karo tematika, detektyvus, fantastines. ,,Viskas yra įmanoma, kai moki derinti savo laiką, ir myli knygas. Įdomios knygos padeda susikaupti ir atsipalaiduoti“ – sakė sportininkai.

Projekto organizatorė bibliotekininkė Vilija Urbšienė

N10592

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis