Naujienos

Kalėdinė šventė „Nykštukų dirbtuvės“

Paskelbta: Ketvirtadienis, 20 gruodžio 2018

   N1065mAtėjo žiema, atnešė labai gražią šventę – šventas Kalėdas. Visi linksminasi, sveikina vieni kitus, dovanoja dovanas. Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai ir 1–4 klasių mokiniai gruodžio 20 dieną tėveliams padovanojo pačią nuoširdžiausią dovaną – vaidybinį-muzikinį pasirodymą „Nykštukų dirbtuvės“.
   Nykštukai skubėdami pakavo dovanas ir vis nerimavo, kad tik jos laiku pasiektų vaikus. Savo nesibaigiančių darbų sūkury raudonkepuriai vis kvietė atskirų klasių mokinius parodyti vaidinimus, padainuoti skambias kalėdines daineles, šokti žiemos šokius. Mokytoja Jolanta Puskunigienė pranešė vaikams, kad mėnesio pradžioje jų aplankytas Kalėdų senelis iš Kelmės dvaro atsiuntė žadėtas dovanas. Vaikai, pasiėmę pilnus dovanų maišus, nuskubėjo pas savo tėvelius, kurie mažųjų laukė prie šventiškai papuoštų ir padengtų stalų. Vėliau visi šventės dalyviai atsakinėjo į viktorinos klausimus, žaidė linksmus žaidimus, maloniai bendravo tarpusavyje. Renginio pabaigoje vaikai atrišo maišus ir išsidalino dovanas.
   Dar kiek pašurmuliavę linksmi ir laimingi išsiskirstėme į namus laukti didžiųjų švenčių, svajonių išsipildymo ir nuoširdžiai tikėdami, kad ateinantys metai bus dar įdomesni ir kupini atradimų.

Renginio organizatorės vyresnioji priešmokyklinio ugdymo pedagogė Vida Liaudaitienė, vyresnioji pradinio ugdymo pedagogė Jolanta Puskunigienė

 

N10650 N10651 N10652 N10653

Comments are now closed for this entry

vrs

 smsm

Kontaktai:

Mokyklos kodas 190489549
Mokyklos adresas:

Liepų g. 39,
Keturvalakių mstl.,
Keturvalakių sen.,
70321, Vilkaviškio r. sav.

Tel. 8 342 41 616

El. paštas: 

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.      

(C) Vikaviškio r. Kazimiero Baršausko mokykla-daugiafunkcis centras Keturvalakių skyrius 2012-2024. Free joomla templates | Pritaikė Giedrius Plečkaitis